THRIVE ACADEMY

Bij Thrive streven we naar persoonlijke ontwikkeling door middel van gezamenlijke workshops, lezingen en trainingen.

“Het ondernemerschap is 100% persoonlijke ontwikkeling. Je bent continu bezig met je eigen kwaliteiten én valkuilen, en dat is lastig in je eentje. Je ziet je eigen blinde vlekken immers niet.”

25 NOV 2018:

Social Media

Deze workshop is perfect voor (startende) mkb’ers die graag meer uit hun online zichtbaarheid willen halen, maar (nog) niet goed hebben nagedacht hoe ze dit kunnen doen, of simpelweg niet weten waar ze moeten beginnen. Na deze cursus ben jij in staat om jouw social media kanalen succesvol in te richten en hoe je de voor jou interessante doelgroep kunt gaan bereiken.

27 NOV 2018:

Do less with more focus.

Voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Die hun eigen pad willen volgen en niet het gevoel van ‘moeten’ willen hebben. Ondernemers die op zoek zijn naar meer rust en overzicht in hun agenda en zich willen focussen op die verdienmodellen en marketingactiviteiten die echt bijdragen aan het realiseren van hun droom en ideale bedrijf. Zodat ze met minder, veel meer kunnen creëren en ervaren 

Shop the Sale

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur.

New Summer line

Get 20% Off

Bussiness Casual

Buy 2 Get 1 Free

Deel jouw idee met ons!

12 + 15 =