Thriving together

Onze leden

Alle Thrive leden zijn zelfstandig ondernemers. De een heeft al jaren een succesvolle onderneming, de ander is net gestart en op zoek naar eerste klanten. Wat we gemeen hebben is dat we geloven in synergie. Together we are more.

Sanne van der Velden

Sharon Damen

Cindy van Gompel

Nick van Ewijk

Isolde van Oosterhout

Ohinya Patty

Thijs Hofmans

Lisa de Jong

Sanne van der Velden

Sannewel. & Thrive Co-working

Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, besloot Sanne in 2015 als freelancer aan de slag te gaan. Na diverse interimklussen bij grote organisaties (met dito kantoortorens), besloot ze virtueel te gaan werken. Locatie- en tijdonafhankelijk. Free as a bird. Als VA helpt Sanne andere ondernemers in hun bedrijfsvoering. Denk daarbij aan het uit handen nemen van Online Marketing & Communicatie, het bouwen van Online Academies, het organiseren van events, managen van projecten, email- en agendabeheer. etc. Sinds 2018 werkt Sanne samen met een team VA’s en focust zijzelf zich meer op het ondernemerschap. Sanne is een gezelligheidsdier, mensen-mens, lekker bourgondisch en ’t liefst altijd on the roll. Dat het ‘in-haar-eentje-aan-de-keukentafel-werken’ haar ging vervelen verbaasd niemand iets. Dat Thrive Co-working in no-time uit de grond werd gestampt overigens ook niet.

Sharon Damen

ShareOn

Na het afronden van haar bachelor psychologie aan Tilburg University, met specialisatie in de maatschappelijke kant van de psychologie, was Sharon toe aan een nieuwe uitdaging. Social media is altijd al een grote interesse van haar geweest. Daar wilde ze iets mee! Daarnaast wist Sharon dat ze als ondernemer aan de slag wilde, 1+1 = ShareOn. Bij Sharon staat persoonlijke benadering centraal. Ze is een enorm sociaal persoon en dat neemt ze mee in haar werk. Daarom heeft ze ook voor Thrive gekozen. Het netwerk, samen werken, elkaar helpen en versterken. Helemaal haar ding! Sharon is nauw betrokken bij de opzet en ontwikkeling van Thrive en is tevens tweede aanspreekpunt voor al je Thrive vragen.

Cindy van Gompel

Family Magic & Cin-ergy

Na jaren ouders/gezinnen/jongeren en kinderen getraind te hebben, zet Cindy nu de stap om ook de mensen in bedrijvigheid in de ruimste zin van het woord te gaan trainen. Ze is haar nieuwe onderneming aan het opstarten vanuit Thrive. Communicatie is haar passie en kwaliteit. Naast haar jarenlange werkervaring en ook als opvoedkundige (mama zijn) en partner van bijzondere persoonlijkheden (lees ASS) leeft zij communicatie. Alles valt of staat hierbij volgens haar. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan waarbij ze weet dat ze een aanvulling gaat leveren aan het bedrijfsleven. Het is haar op het lijf geschreven om anderen te helpen.

Nick van Ewijk

Van Ewijk Studiebegeleiding & Van Ewijk Koeriersdiensten

Nick is gemotiveerd om jongeren zichzelf positief te laten ontwikkelen op het gebied van studie door middel van bijles, studiebegeleiding, examentraining en loopbaanbegeleiding. Daarnaast houdt Nick zich bezig met het detacheren van Zzp’ers en stuurt bij waar nodig. Verder rijdt hij ook van A naar B als zelfstandig koerier. In 2017 heeft Nick zijn Bachelor Human Resource Management binnen gesleept. In eerste instantie de eerste stappen op de arbeidsmarkt gezet als Recruiter. Na een aantal maanden bleek dit toch geen goede match te zijn. In zijn zoektocht naar iets nieuws is Nick in maart 2018 voor zichzelf begonnen met Van Ewijk Studiebegeleiding. Hierna volgde al snel meerdere diensten zoals detachering en koeriersdiensten. Kortom Nick vliegt door het leven en ziet overal kansen als ondernemer. Daarnaast zijn de belangrijkste waarden voor Nick: persoonlijke ontwikkeling, vertrouwen en eerlijkheid en probeert hij dit continu na te streven.

Isolde van Oosterhout

Sols Webdesign

SolsWebdesign biedt ondersteuning bij het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties. Isolde mag zichzelf Magento Developer en PHP Programmeur noemen.

“There is always a solution”

Na een aantal jaren als programmeur in loondienst gewerkt te hebben maakte Isolde 11 jaar geleden van haar passie haar werk: het ontwikkelen van internet applicaties, websites en shops. Met een specialisme in Magento maatwerk en een passie voor alles wat nieuw is op het gebied van technologie raakt ze nooit uitgeleerd. Isolde houd van een gezellige kop koffie en creatieve oplossingen.

Ohinya Patty

Ohinya Patty Recruitment & Advies

Ohinya heeft in december 2018 haar bedrijf Ohinya Patty Recruitment & Advies in de wereld gezet. Na zich jaren in loondienst te hebben gespecialiseerd in het recruiten van tech & IT personeel, zet zij haar skills nu flexibel in voor haar klanten. 

Lisa is 25 herfstachtige seizoenen jong en afstuderend als Communicatie IEMES (International Event, Music and Entertainment Studies) student binnen Fontys ACI. Ze is  vaak met vrienden te vinden op (food-)festivals, op het terras voor lekker eten en een drankje of bij de bioscoop voor een toffe film.

Lisa loopt stage bij Thrive om haar studie af te ronden middels een scriptie. Hiervoor zal ze zich met name gaan richten op marketing en communicatie met in het specifiek de klantbeleving / klantreis. 

Want to join the Thrive Community?

Wil jij kennismaken met Thrive? Plan dan een rondleiding in.